Web Analytics Made Easy - Statcounter

فعالیت های عمده دانشگاهها تعمیرو تجهیز خوابگاههای دانشجویی در ایام تابستان است که بیشترین هزینه را به دانشگاه تحمیل می کند.بسیاری از دانشگاهها به دلیل تاخیر در تامین این بودجه در سالهای اخیر برای تعمیر و تجیهز خوابگاهها با مشکل مواجه شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با پایان ترم تحصیلی و فرارسیدن ایام تعطیلات تابستانی تکاپوی دانشگاهها برای تغییر فضای فیزیکی آغاز می شود، از درب ورودی دانشگاه گرفته تا کلاسهای درس تعمیرات و بازسازی و زیباسازی می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از فعالیت‌های عمده دانشگاهها تعمیرو تجهیز خوابگاههای دانشجویی در ایام تابستان است که بیشترین هزینه را به دانشگاه تحمیل  می کند.بسیاری از دانشگاهها به دلیل تاخیر در تامین این بودجه در سالهای اخیر برای تعمیر و تجیهز خوابگاهها با مشکل مواجه شدند.

کمبود بودجه دو میلیارد تومانی برای تعمیر و تجهیز خوابگاهها

 دانشگاه علامه به گفته مسئولان این دانشگاه برای تعمیرات فضای خوابگاهی خود نیاز به 4 میلیارد تومان بودجه دارد که برای تامین این بودجه با مشکل مواجه شده است.

حسین سلیمی،معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در این باره گفت: اوایل تیرماه تعمیر و تجهیز خوابگاه‌ها آغاز می‌شود که پیشنهاد ما برای بودجه تعمیر و تجهیز چهار میلیارد است؛ اما به دلیل مشکلات مالی دو میلیارد تومان آن محقق خواهد شد.

وی در خصوص آخرین وضعیت انتقال خوابگاه‌ها به پردیس مرکزی گفت: در جلسه‌ای که با صندوق رفاه داشتیم، قرار شد وام‌های کم بهره به دانشگاه پرداخت شود و همچنین همکاری خیرین را در این موضوع داشته باشیم.

وی افزود: زمان آغاز ساخت خوابگاه‌ها مشخص نیست؛ اما تلاش ما این است که این پروژه زودتر آغاز شود و بتوانیم خوابگاه‌ها را به پردیس مرکز منتقل کنیم.

سلیمی خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های مناسب برای ساخت این خوابگاه‌ها باید فراهم شود و اگر بتوانیم این زیرساخت‌ها و هماهنگی‌ها انجام شود، سال آینده ساخت این خوابگاه‌ها آغاز خواهد شد.

معاون دانشجویی دانشگاه علامه در خصوص تعمیرات خوابگاه‌های علامه گفت: اوایل تیرماه تعمیر و تجهیز خوابگاه‌ها آغاز می‌شود که پیشنهاد ما برای بودجه تعمیر و تجهیز چهار میلیارد است، اما به دلیل مشکلات مالی دو میلیارد تومان آن محقق خواهد شد.   اولویت تعمیرات خوابگاههای دانشگاه تهران بر اساس رتبه بندی

دانشگاه تهران برنامه اش در باره تعمیرات را اینگونه اعلام کرد که تعمیرات خوابگاه‌های دانشگاه تهران از نیمه تیر آغاز می‌شود.

حسن به نژاد، در خصوص تعمیرات خوابگاه‌های این دانشگاه در تابستان گفت: طبق برنامه سه ساله‌ای که داریم خوابگاهی را برای تعمیر در اولویت قرار دادیم و با صندوق رفاه دانشجویان نیز هماهنگی لازم به عمل آمده که بتوانیم این تعمیرات را انجام دهیم.

وی اضافه کرد: خوابگاه‌ها با توجه به رتبه و مشکلاتی که دارند بازسازی آن‌ها آغاز می‌شود.

معاون دانشجویی دانشگاه تهران یادآور شد: قرار است تا نیمه تیرماه دانشجویان خوابگاه‌ها را تخلیه کنند و پس از آن این تعمیرات آغاز خواهد شد.


به نژاد در خصوص بودجه مورد نیاز تعمیرات خوابگاه‌های دانشگاه تهران گفت: هنوز برآورد مالی از منابع مختلف نداشتیم با توجه به مشکلاتی که در خصوص تخصیص به موقع بودجه‌ها وجود دارد مشخص نیست که چه مبلغی را بتوانیم برای تعمیرات خوابگاه‌ها هزینه کنیم.

 

 تعمیرات خوابگاه‌ها دانشگاه شهید بهشتی از اوایل تیر آغاز می‌شود
معاون دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی گفت: ۱۰۱ برنامه برای حوزه دانشجویی دانشگاه در سال جاری پیش بینی شده است.

صمد حاج جباری، با اشاره به پیش بینی ۱۰۱ برنامه در حوزه دانشجویی گفت: امسال ۱۰۱ برنامه در حوزه دانشجویی دانشگاه تعریف شده که نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.

وی تصریح کرد: سال گذشته ۷۵ برنامه پیش بینی شده بود که همه آن‌ها اجرایی شد و برنامه‌های امسال نیز از خرداد آغاز خواهد شد و بیشتر آن‌ها که مربوط به تعمیرات خوابگاه‌ها و افزایش امکانات است تا مهرماه به پایان خواهد رسید.   با برنامه ریزی های صورت گرفته قرار است امسال بخشی از تعمیرات خوابگاهها با کمک صندوق رفاه دانشجویان انجام شود.   هفده و نیم میلیارد تومان اول تیرماه برای تعمیرات خوابگاه‌ها به حساب دانشگاه‌ها واریز می‌شود
رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گقت: تا اوایل تیر ماه هفده وونیم میلیارد تومان برای تعمیر و تجهیز خوابگاه‌ها به حساب دانشگاه‌ها واریز می‌شود.
ذوالفقار یزدان مهر رییس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، با اشاره به تعمیر و تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی گفت:تعمیر و تجهیز خوابگاه‌ها از اوایل تابستان آغاز می‌شود.

وی افزود:هفده و نیم میلیارد تومان تا اوایل تیرماه توسط صندوق رفاه برای تعمیر و تجهیز خوابگاه‌ها به حساب دانشگاه‌ها واریز می‌شود.  

۱۴ خوابگاه دانشجویی علوم پزشکی شهید بهشتی تجهیز می‌شوند

علاوه بر دانشگاههای وزارت علوم خوابگاههای دانشگاههای علوم پزشکی نیز در ایام تابستان برنامه مدونی برای تعمیر و تجهیز دارند که رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این خصوص گفت: از تجهیز ۱۴ خوابگاه دانشگاه به یخچال‌های جدید و همچنین کتاب‌های جدید خبر داد.

تعویض یخچال‌های قدیمی و تجهیز برخی اتاق‌ها به یخچال، توسعه فضا‌های ورزشی، تنوع در غذا‌های توزیعی، محدود بودن فضای اتاق‌های خوابگاه، تجهیز کتابخانه‌ها به کتاب‌های جدید، غنی سازی اوقات فراغت دانشجویان در خوابگاه‌ها بخشی از مسائل مدنظر دانشجویان بود که در دیدار با رئیس دانشگاه مطرح شد.  

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این نشست دستور پیگیری موارد درخواستی دانشجویان به مسئولان مربوطه، در خصوص تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی به یخچال و همچنین نوسازی منابع کتابخانه‌ها در خوابگاه‌های دانشجویی قول مساعد داد.

آقاجانی همچنین خطاب به معاون دانشجویی خواستار مشارکت بیشتر دانشجویان در اداره خوابگاه‌ها شد و عنوان کرد: دانشجویان به عنوان افرادی با انگیزه و همچنین ارکان اصلی خوابگاه‌ها باید در کنار مسئولان به اداره خوابگاه‌ها و برقراری نظم کمک کنند.

وی محیط دانشجویی و زندگی در خوابگاه را تجربه‌ای متفاوت و فرصتی ارزشمند دانست که دانشجویان می‌توانند در این مدت به خودسازی و تمرین مهارت‌های زندگی و فعالیت‌های اجتماعی بپردازند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و هیأت همراه در ادامه با حضور در اتاق‌های دانشجویان از نزدیک با آنان دیدار و از امکانات و شرایط موجود بازدید کردند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۲۲۸۵۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعمیر و نصب هزار و ۱۱۰ علائم ایمنی در محورهای خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار مهر، سجاد احمدی، ظهر سه شنبه به خبرنگاران اظهار کرد: طی یک ماه گذشته بیش ۳۵ مترمربع تابلو اطلاعاتی و همچنین ۱۱۱۰ عدد تابلو و علائم ایمنی در محورهای استان نصب شده است.

رئیس اداره ایمنی راه و حریم اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان جنوبی افزود: تابلوهای اطلاعاتی برای آگاهی دادن به رانندگان از شرایط راه‌ها و امکانات موجود در جاده مورد استفاده قرار می‌گیرد که این امر در کاهش احتمالی خطرات جاده‌ای تأثیر بسزایی دارد...

احمدی ادامه داد: افزون بر این نیز با توجه به نقش این تابلوها در کمک به گردشگران و توریست‌ها برای یافتن مناطق توریستی و گردشگری، توجه و سرمایه گذاری در استفاده متناسب از این نوع تابلو ها می‌تواند در بلند مدت، افزایش بهره‌وری در صنعت توریست و گردشگری منطقه را در پی داشته باشد که این اداره کل توجه ویژه‌ای بر انجام این مهم دارد.

رئیس اداره ایمنی راه و حریم اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان خراسان جنوبی یادآور شد: همچنین به منظور ارتقا سطح ایمنی در راستای جلوگیری از برخورد رخ به رخ وسایل نقلیه در محورها و همچنین ایجاد ممانعت از سقوط وسایل نقلیه در پرتگاه‌ها، طی این مدت بیش از ۳۰۰ متر حفاظ بتنی (نیوجرسی) و گاردریل، در راه‌های مواصلاتی استان نصب شده است.

وی تصریح کرد: با توجه به شدت خسارات سوانح ناشی از خروج وسیله نقلیه از راه و به تبع آن افزایش تعداد جان باختگان ناشی از این گونه حوادث، پرداختن به مسئله ایمنی حاشیه راه از اهمیت بسیاری برخوردار است.

رئیس اداره ایمنی راه و حریم اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اضافه کرد: از این رو اصلاح شیب شیروانی از جمله اقدامات اجرایی در راستای افزایش ایمنی راه‌ها است که در طی این مدت، در بیش از ۳ کیلومتر از محورهای استان انجام شده است و این اداره کل به دلیل اهمیت بالای این عملیات در کاهش تعداد و شدت سوانح، در انجام آن اهتمام ویژه‌ای داشته و دارد.

کد خبر 6099343

دیگر خبرها

  • برگزاری مناظره دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی همدان 
  • پیوستن دانشجویان برزیل به جبهه دانشجویی حامی فلسطین | ببینید
  • هوش مصنوعی چگونه شکل جنگ‌ها را در آینده تغییر می‌دهد؟
  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • کمبود معلم در مهر امسال چگونه جبران می‌شود؛ معلمان را به اضافه کار تشویق می‌کنیم!
  • تشویق معلمان به اضافه کار برای جبران کمبود معلم در مهر ۱۴۰۳
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • تعمیر و نصب هزار و ۱۱۰ علائم ایمنی در محورهای خراسان جنوبی
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • غیربومی بودن مدیران یکی از اساسی ترین مشکلات البرز است